Bryan Cranstonnal készülne az Életrevalók remake-je

2016.03.31. 13:38 Módosítva: 2016.03.31. 13:39

Tarantion kedvenc producere, Harvey Weinstein amerikai remake-et akar forgatni a franciák díjhalmozó kerekes székes drámából, az Életrevalókból, írja a Playlist. A mozgásképtelen, mogorva és rasszista, öreg milliomosra már meg is van a tökéletes színész: Bryan Cranston, a Breaking Bad - Totál szívás zugdrogfőző tanára (a szerepben 2011-ben François Cluzet brillírozott).

A fekete bőrű ápolót az új verzióban Kevin Hart alakítja, aki egész tisztességes bevételt termelt az Ice Cube-bal leforgatott zsaruvígjátékaival, a Pofázunk és végünk 1-2-vel.

Korábban egyébként úgy volt, hogy Colin Firth és Kevin Hart lesznek a főszereplők. Ezt maguk a francia rendezők, Olivier Nakache és Eric Toledano is így tudták, Toledano legalábbis ezt nyilatkozta tavaly ilyenkor Párizsban az Indexnek.

  Ekkor mondta azt is, hogy 

beleírtuk a szerződésbe, hogy nem lehet a remake túl nyálas. Ehhez ragaszkodunk.

Emellett pletykáltak Chris Rockról, Jamie Foxxról és Idris Elbáról is, mint a hollywoodi verzió lehetséges főszereplői, miután az eredeti Életrevalók blockbustereket megszégyenítően nagy, 426,5 millió dolláros bevételt produkált világszerte.