Lesz Bad Boys 3, csak nem tudni mikor

2016.04.04. 08:36 Módosítva: 2016.04.04. 08:49

Évek óta tervbe van véve a Bad Boys 3, de még mindig nem készült el. A franchise producere, Jerry Bruckheimer a Los Angeles-i egyetem (UCLA) patinás filmiskolájában rendezett beszélgetésen a késlekedés okát is elmondta rajongói kérdésre válaszolva:

Még a forgatókönyvre várunk, amint meg van, meghozunk egy rakás döntést.

Az egykori producerkirály tervei szerint 2017 nyarán kerülhetne mozikba a Bad Boys 3, 2019-ben pedig a Bad Boys 4 jön, bár az még mindig nem világos, hogy akkor most Martin Lawrence is benne van-e a buliban.

Will Smith az ezredforduló legnagyobb fekete sztárja volt, de a Men In Black 3 óta nem nagyon brillírozott semmiben: sajnos A Föld után és a Téli mese is elég harmatos lett. Ráadásul nem tudott megfelelő fizetést kialkudni a Men In Black 4, és a A függetlenség napja 2 stábjával sem, így a régi nagy kasszasikereit nélküle folytatják. Smith egyik utolsó reménye a nagy visszatérésre az augusztusban mozikba kerülő Öngyilkos osztag, bár a szörnyű Batman Superman ellen után én már ennek a DC-filmnek a sikerében sem igazán tudok bízni. Viszont ha tetszeni fog a nézőknek, akkor a Warner bizonyára azonnal berendeli a színészeket a Suicide Squad 2 forgatására, hogy utolérhessék végre a Marvel pénznyomda szuperhősfilmjeit.

Will Smith emellett bevállalt egy főszerepet az Öngyilkos osztag rendezőjének, David Ayernek az új sci-fijében, ami jelenleg Bright munkacímen fut. (via Movieweb)