Mel Gibson dühösebb, mint valaha

2016.04.05. 13:11

Lepukkant, lakókocsiban élő tetoválóművészként tér vissza a mozivászonra Mel Gibson a legújabb filmjében. A Blood Father előzetese alapján a hatvanéves színésznek pompásan áll a börtönviselt, kiégett apuka szerepe. Alkoholtól és drogoktól megviselt karakterének (akinek John Link a neve!) akkor bolydul fel az élete, amikor felbukkan rég nem látott lánya, a tinédzserkorú Lydia, akit egy helyi drogkartell vérszomjas tagjai üldöznek, miután az apjára ütött bajkeverő mérhetetlenül magára haragította őket.

clk

A sztorijában erősen a Liam Neeson-féle Taken-sorozatra emlékeztető akciófilmet a francia Jean-Francois Richet rendezi, aki a Halálos közellenség-mozikat és A 13-as rendőrörsöt is dirigálta, majd nemrég A visszatérő rendezését is majdnem megkapta, legutoljára pedig Egy őrült pillanat címmel készített könnyed, nyári vígjátékot.

A Blood Fathert augusztus 25-én mutatják be az Egyesült Királyságban és Ausztráliában, a magyar és az amerikai premierről egyelőre nincsenek hírek, de nagyon reméljük, hogy Vérapu címmel vonul majd be a hazai mozikba.

Ne maradjon le semmiről!