Újabb botrány Charlie Sheen körül, nyomoz a rendőrség

2016.04.07. 13:25

Eljárást indított Charlie Sheen ellen a Los Angeles-is rendőrség, írja a Variety, a színész ugyanis állítólag meg akarta öletni volt menyasszonyát. A rendőrség szerint több forrásuk is megerősítette, hogy a színész azt tervezte, hogy elteszi lába alól volt menyasszonyát Scottine Rosst. Egy, a rendőrség birtokába került hangfelvétel szerint Sheen 20 ezer dollár fizetséget ajánlott fel valakinek, ha megöli a nőt.

A felvételen Sheen azt mondja: „Ez egy darab szar, el kéne temetni. Inkább fizetnék valakinek 20 lepedőt, hogy eltegye láb alól.” A színész ugyanakkor azt is elismeri a felvételen, hogy hazudott a partnerének, és nem árulta el, hogy HIV pozitív.

„Miért nem árultad el nekem, hogy fertőzött vagy?” - kérdezi egy női hang a felvételen. „Azért mert kurvára nem tartozik rád” - válaszolja a színész.

Sheen 2014-ben jegyzete el a pornószínész Ross-t, de soha nem házasodtak össze. A szakításuk után Ross beperelte a színészt, mert mentálisan és fizikailag is bántalmazta, és eltitkolta előle, hogy HIV-fertőzött. Már abban a vádiratban is szerepelnek cifra dolgok, a vád szerint Sheen rendszeresen inzultálta fizikailag a jegyesét, egy alkalommal fojtogatni kezdte, illetve megfenyegette, hogy összerugdossa, ha nem veteti el a gyerekét. Végül Ross az abortusz mellett döntött. Szerepel még az is, hogy Sheen sokszor erőszakkal kényszerítette arra Rosst, hogy ne tudja elhagyni a házat.

2009-ben egyszer már Sheen-nek volt hasonló ügye, miután akkori feleségét, Brooke Muellert is halálosan megfenyegette. Charlie Sheen élőben jelentette be a Today c. műsorban, hogy évek óta HIV-fertőzött. Azért döntött a vallomás mellett, mert évekig súlyos milliókat veszített a titkát ismerő, majd őt zsaroló ismerősei miatt. Végül komolyan fogyni kezdett a pénze, ezért döntött a nyilvánosság mellett.

Ne maradjon le semmiről!