Varázslatosnak tűnik az új Rowling-adaptáció

2016.04.11. 08:25

Megérkezett az első előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük című J.K. Rowling-adaptációhoz, ami a Harry Potter könyvek előtt évtizedekkel, a harmincas években játszódik, ráadásul Roxfort helyett New Yorkban.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Teaser Trailer [HD]

Eddie Redmayne játssza Newt Scamander (magyar fordításban: Göthe Salamander) magizoológust, azaz egy mágikus lényekkel elméletben és gyakorlatban foglalkozó, világcsavargó mágus-tudós, aki később az egyik tankönyv szerzőjeként bukkan fel a Harry Potter-univerzumban. A könyvét Rowling valóban megírta, ennek az adaptációja lett ez a film. A rendező David Yates, akinek az utolsó három Harry Pottert köszönhetjük, Redmayne mellett feltűnik a filmben Colin Farrell, Samantha Morton, Ezra Miller, és Ron Perlman is.

A filmet novemberben mutatják be az Egyesült Királyságban, feltehetőleg nálunk is akkortájt kerül mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás