Tom Cruise baromi izgalmas Mission: Impossible 6-ot ígér

2016.04.13. 07:19

Még be sem mutatták a Mission: Impossible ötödik részét, amikor Tom Cruise a Daily Show-ban bejelentette, hogy máris elkezdtek dolgozni a sorozatkövetkező részén. A hír meglepő volt, hiszen a korábbi részek megjelenése között évek teltek el, a Titkos nemzet azonban beigazolta a hozzá fűzött reményeket, és olyan jól teljesített a mozikban, hogy őrületes hiba lett volna későbbre hagyni az újabb részt.

Cruise tavaly még arról beszélt, hogy a hatodik részt feltehetőleg 2016 nyarán kezdik majd el forgatni, a színész most azonban azt mondta, hogy a felvételek ősszel kezdődnek majd a Titkos nemzet író-rendezőjével, Christopher McQuarrie-rel. A színész annyit már elárult, hogy a folytatás még több hihetetlen akciójelenetet és merész mutatványt tartalmaz majd.

Egy rendkívül szórakoztató és érdekfeszítő történet lesz

– tette még hozzá az idén 53 éves Cruise, akivel kapcsolatban semmiképp se feledjük, hogy a legutóbbi részben nem kaszkadőr kapaszkodott helyette a katonai szállítógép oldalán, hanem ő maga. Igaz, aztán azt is hozzátette, hogy majd összecsinálta magát félelmében.

A Közönséges bűnözőkért Oscar-díjjal jutalmazott McQuarrie egyébként régóta együtt dolgozik már Tom Cruise-zal: a bécsi operában bemutatott Mission: Impossible 5 előtt ő írta a Valkűr, a Jack Reacher és A holnap határa forgatókönyvét is.

A Mission: Impossible ötödik részét egyébként a tavalyi nyár legjobb popcornmozijának neveztük. "Amiben ez a film sokkal többet nyújt, mint a mai akciófilmek 99 százaléka (mínusz Mad Max: A harag útja) az, ahogy az akciójeleneteket láttatja. A verekedésekben minden ütés látszik, McQuarrie nem rángatja a kamerát, hanem megmutatja, ami történik, Cruise pedig eleve szereti saját maga csinálni a meredekebb mutatványokat is" – írtuk róla a kritikánkban.

Ne maradjon le semmiről!