James Cameron még megmentheti a Terminatort

2016.04.14. 07:04

Gale Ann Hurd, aki mostanában a The Walking Dead-franchise sorsát egyengeti, korábban a Terminator és Terminator 2 producereként vált ismertté (meg az Aliens mellett, ugye). Na, ő hétvégén azt nyilatkozta, hogy simán megvan a lehetősége annak, hogy ő és Cameron összeállnak egy új Terminator-filmre, ami nem szarik majd úgy bele az egész, gondosan felépített mitológia kellős közepébe, mint a negyedik és ötödik film, illetve részben a harmadik is.

Hurd a Fear The Walking Dead második évadának díszbemutatóján nyilatkozta, hogy

Jimnek exkluzív szerződése van a 20th Century Foxszal, az én szerződésem pedig a Universalhoz köt, szóval egyelőre kizárt dolog, hogy közösen dolgozhassunk. Viszont nagyon jó barátok vagyunk, a The Walking Dead forgatásán meg is látogatott párszor, és sokat beszélünk mindenféléről - többek között arról is, hogy jó lenne egy újabb közös Terminator-film.

A Terminator-jogok 2019-ben visszaszállnak Cameronra, éppen ezért igyekezett a mostani jogtulajdonos még egy bőrt lehúzni a történetről a Terminator Genisys című borzalommal, ami egyébként ha működött volna, és termelt volna egy talicskányi pénzt, még legalább két részt szült volna. Cameron annak idején 1 dollárért adta el a jogokat Hurdnek, és például 2009-ben, a Terminator IV láttán azt nyilatkozta, hogy nem akar ezzel a franchise-zal többé foglalkozni, de ez már 7 éve volt ugye.

Ne maradjon le semmiről!