Michael Keaton ellen küzdhet az új Pókember

2016.04.14. 10:54

Folyamatosan érkeznek a legújabb információk a legújabb Pókember filmről. Most arról írnak a napok, hogy Michael Keaton a legnagyobb esélyes a főgonosz szerepére. A színész a 90-es évek elején Batmant alakította, majd tavaly előtt Birdman után szinte újjászületett a karrierje, azóta a szintén Oscar díjas Spotlightban is játszott, vagyis elég jól választott filmeket mostanában.

Arról nem szólnak a pletykák, hogy mi lenne a karakter, amit magára ölt. A találgatások között szóba kerültek Pókember legelső ellenségei, a Kaméleon, és a Keselyű is.

Az új Pókember filmnek tegnap jelentették be a pontos címét, Homecoming alcímmel mutatják majd be. Ez egy amerikai hagyomány, gimnáziumok és főiskolák szerveznek ünnepségeket az ősszel hazatérő, korábban náluk végzett diákok tiszteletére. Ebből is arra lehet következtetni, hogy Peter Parker gimis mindennapjai legalább olyan fontosak lesznek a filmben, mint a bűnüldözés. A karakter először az új Amerika kapitány filmben lesz látható, saját mozija pedig valamikor 2017 júliusában érkezhet meg a hazai mozikba.

(Entertainment Weekly)

Ne maradjon le semmiről!