Most már biztos: lesz Deadpool 2

2016.04.15. 16:23

Év elején robbant be a Deadpool nevű, mocskos szájú és morbid humorú szuperhősutánzat a filmvilágba, és mindenki legnagyobb meglepetésére 757 millió dollárt szedett össze. Nem csoda, hogy második részt is akar a 20th Century Fox, amit a stúdió alelnöke, Stacey Snider most már hivatalosan is bejelentett a CinemaConon - írja a Variety.

Deadpool, a szteccsruhás zsoldos a feje tetejére állította a filmipart
Deadpool, a szteccsruhás zsoldos a feje tetejére állította a filmipart
Fotó: 20th Century Fox

Természetesen a 2017-ben mozikba kerülő folytatásban is fanatikus képregényrajongó Ryan Reynolds fogja viselni a piros sztreccsruhát. Sőt, a rendező is marad ugyanaz a Tim Miller, aki hosszú vajúdás után végül leforgatta és elsőfilmesként is sikerre vitte a korábban sokszor eltemetett Deadpoolt. Ami jelenleg a legtöbbet kaszáló, R-besorolású (tehát 16 ill. 18 éven felülieknek) való korhatáros mozifilm, megelőzve ezzel a korábban csúcstartó Passiót is.

Deadpool Pókemberrel szórja majd a humorbombákat?

Míg a Deadpool 2 berendelése már hivatalos, az egyelőre csak rajongói vágyálom, hogy a viccelődő zsoldos Pókemberrel együtt üldözné majd a bűnt. Igaz, maga a rendező, Tim Miller is erről álmodozik, és egyáltalán nem tartja kizártnak azt, hogy a Fox valahogy majd megegyezik a Pókember filmes jogaival rendelkező Sonyval. Illetve a Marvel Studiosszal, ami végre hosszú harcok után visszaszerezte a '90-es években aprópénzért elkótyavetyélt Pókember-jogokat (így kerülhetett be végre Peter Parker is a Bosszúállók közé).

Bár egy ilyen megegyezésre a témában szakértő geekek szerint szinte semmi esély, némi reményt jelenthet, hogy a Movieweben megjelent interjúrészlet szerint Tim Miller és a Deadpool producere, Simon Kinberg is nagyon jóban van a mozis Marvel univerzum atyaúristenével, Kevin Fiege-val.

Ne maradjon le semmiről!