Charlize Theron nagyon szeretne Mad Max 5-öt

2016.04.18. 12:14 Módosítva: 2016.04.18. 13:58

Charlize Theron már alig várja, hogy újra eljátszhassa a következő Mad Max-filmben a posztapokaliptikus világ vagány amazonját, Imperator Furiosát - írja a Geektyrant.

A 40 éves színésznő lelkesedése érthető, hiszen kapott egy rakás díjat ezért a szerepért, legutóbb épp az MTV arany popcornját, legjobb színésznő kategóriában.

A Mad Max - A harag útja egyértelműen a franchise legnépszerűbb filmje: tavaly 378,4 millió dollárt kaszált. Ez a siker leginkább annak köszönhető, hogy Charlize Theron karakterével, Furiosával a rendező, George Miller egy olyan női akcióhőst mutatott be a nézőknek, aki nem csak biodíszlet Mad Max mellett, hanem igazi Mad Maxie, azaz a főszereplővel egyenértékű karakter.

Miller korábban azt mondta, azért választotta Charlize Theront női főhősnek, mert már a forgatókönyvírás ideje alatt is neki szánta Furiosa szerepet. A rendező már csak azért is szeretne újabb Mad Max-filmeket, mert a negyedik rész idegőrlően hosszú elkészülése alatt sok újabb történetet írt. Bár hozzátette: nagy lelkierő kell egy ilyen hosszú és fárasztó forgatáshoz, főleg, ha megint sivatagi helyszínekre kell kivinni a valódi roncsautókkal száguldozó stábot.

Charlize Theron egyébként nemrég Magyarországon járt: Budapesten forgatta le James McAvoy-jal a  The Coldest City című hidegháborús krimit. Tavaly novemberben az Index-olvasóink is kiszúrták a színésznőt a Nobu étteremben, később pedig a Kazinczy utcai Szituban.

Ne maradjon le semmiről!