Rontóc: Cloverfield Lane 10 - Csak akkor kattintson, ha látta a filmet!

Itt elmondjuk a Cloverfield Lane 10 című film poénjait és végét

rontoc
2016.04.18. 15:11
A Rontócban szándékosan elrontjuk az élményt, szóval csak a saját felelősségére görgessen tovább, vagy akkor, ha kétségbeesetten szeretné tudni, mi történik a Cloverfield Lane 10-ben.

Howardnak igaza van, de bolond is. Tényleg megtámadták az országot, sőt, az egész bolygót (micsoda rontóc a rontócban), de ez sajnos nem zárja ki, hogy teljesen kettyós. Habár a film nem mondja ki egyértelműen, pár évvel ezelőtt elrabolt egy gimnazistát, a pincéjében tartotta, és eljátszotta, hogy ő a lánya, akit elvett tőle a felesége. 

Michelle-t ő tolta le az útról, és vele is valószínűleg ezt a fantáziát szeretné élni. Emmett és a lány aztán kitalálják, hogyan szökjenek meg (Emmett egyébként a támadás után tört be a bunkerbe, ő segített Howardnak megépíteni a helyet évekkel ezelőtt), de Howard lelövi a srácot. Akkor Michelle menekülőre fogja, kijut a felszínre, ahol a messzeségben lát egy űrhajót. A bunker az akciójában lángra kapott és felrobbant, a robbanásra odafigyel az űrhajó, és egy páncélozott űrférget küldenek le a búzamezőre, hogy intézze el a főhőst. Nem viccelek. Sikerül kikerülnie, de amikor beszáll egy kocsiba, az űrhajó elkapja a csápjaival. Az űrhajót, aminek egyébként van egy hatalmas szája is, sikerül hatástalanítania egy molotov koktéllal. Michelle biztonságban van, elhúz az autóval messze, a rádióban pedig hallja, hogy a katonaság visszavette a déli partot, Baton Rouge-ban menedéket találhatnak a túlélők, Houstonban pedig harcosokat vagy orvosokat keresnek. Houston felé kanyarodik.