Az új Warcraft-előzetes olyan, mint a videójáték

2016.04.20. 11:31

A jó ég tudja, miért volt szükség egy újabb videójáték-adaptációra, amikor az eddigiek sem szerepeltek túl fényesen a mozikban, de mindegy, a Warcraft-film már elkészült, és be is mutatják nálunk már május 26-án, az amerikai premierre június 10-ig kell várni, szóval emiatt kár háborogni. Az első előzetesek elég érdektelenek voltak, nem igazán ment fel tőle a vérnyomása az embernek, illetve csak az idegtől, nem az örömtől.

Ez a mostani trailer viszont már nem rossz, sőt, tele van akció- és csatajelenettel, melyek pontosan úgy néznek ki, mint a videójátékban, csak szebb grafikával. Egy dolog viszont elég fura: nagyon úgy néz ki, hogy kell hozzá majd némi Warcfart-jártasság, vagyis azzal felvértezve jobban át lehet majd látni az ork-ember-törpe-elf (stb.) konfliktus hátterét.

A sztori egyébként ez: 

Azeroth bajban van, a lakosságot háború fenyegeti, mivel haldokló világukról menekülő ork harcosok rontanak rá. Egy portál nyílik a két világ között, és elkezdődik az összecsapás, amibe mindkét faj belepusztulhat. Az embereket vezető Anduin Lothar (Travis Fimmel), és az ork-főnök Durotan (Toby Kebbell) közös erővel igyekszik ezt elkerülni. 

Ne maradjon le semmiről!