Így kell eladni egy mocskos westernfilmet

2016.04.21. 13:56

Nem kellett hozzá sok minden, csak egy olyan rendező, aki nagyon tudja Denzel Washingtont instruálni, és aki mindent tud a modern akciójelenetek forgatásáról - ő pedig Antoine Fuqua, aki a Kiképzés és A védelmező című filmekben a maximumot kihozta egyik kedvenc színészéből (Oscar-díj lett a jutalma a Kiképzésért). A klasszikus, 1954-es Kuroszava-filmet, a Hét szamurájt és az abból 1960-ban forgatott remek remake-t egyesítő új western a klasszikus történetet dolgozza fel, azaz lesz benne egy falu, amit valami helyi oligarcha abajgat, a falusiak meg összedobják a pénzt, és felbérelnek hét zsoldost, hogy védje meg őket.

THE MAGNIFICENT SEVEN - Teaser Trailer (HD)

Az előzetes elképesztően jól néz ki, pont annyira mocskos és poros, amennyire kell, Washington bajusza mindent visz, Chris Pratt meg vicces lesz, már amennyire az egy ilyen, alapvetően szomorú véget érő történet esetében lehetséges. Ja, és a trailer alatt hallható House of the Rising Sun-feldolgozás is odaver. További szereplők: Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Luke Grimes, Wagner Moura, Haley Bennett, Matt Bomer, and Peter Sarsgaard, bemutató: szeptember 22.

Ja, és az megvan, hogy az amerikai változatot még három folytatás követte, de a nézőket ez nem nagyon izgatta fel, ahogy a tévénézők sem voltak odáig a két évadot megélt sorozatfeldolgozásért? Pedig az utóbbinak ilyen szereposztása volt: Michael Biehn, Ron Perlman, Eric Close, Laurie Holden és Robert Vaughn. Na majd ez a film! 

Ne maradjon le semmiről!