Pamela Anderson is játszik az új Baywatch-filmben

2016.04.22. 16:41

Elég jó évük van a Baywatch-rajongóknak, februárban még arról szóltak a hírek, hogy nemcsak hogy visszatér a sorozat, már meg is kezdődtek az új, 2017-re ígért film forgatásai, igaz, akkor még úgy volt, hogy sem Pamela Anderson, sem David Hasselhoff nem adja nevét a mozihoz. Az új Mitch, Dwayne Johnson aztán arról posztolt a Facebookon, hogy David Hasselhoff nem kéreti magát tovább, és miután formába hozta magát, mégis szerepelni fog a filmben.

A Szikla (aki a film egyik producere is egyben) most az Instagramon tett közzé egy fotót, amelyen Pamela Anderson társaságában látható, a kép leírásában pedig arról ír, hogy üdvözli a mindig gyönyörű színésznőt a Baywatch-stábban. A kilencvenes évek szexszimbóluma azonban nem egykori karakterét, CJ Parkert alakítja majd, hiszen az ő szerepét Kelly Rohrbach, Leonardo DiCaprio modell exbarátnője kapta meg.

Hasselhoff, Anderson, Rohrbach és Johnson mellett a jövőre mozikba kerülő filmben szerepel még például Zac Efron és Alexandra Daddario fognak benne játszani. A filmet az a Seth Gordon rendezi, aki a Förtelmes főnökök és a Személyiségtolvaj című filmek direktora is volt, valamint a Pixelen is dolgozott executive producerként. A Baywatch-mozi jövő májusban került majd a mozikba az Egyesült Államokban és Magyarországon is, a Szikla állítólag igazi korhatáros mozit szeretne.

Ne maradjon le semmiről!