Dwyne The Rock Johnson ősszel fejest ugrik a Jumanji 2-be

2016.04.25. 08:48 Módosítva: 2016.04.25. 08:50

Pont egy hete írtunk a Jumanji 2-ről, de máris újabb hír jelent meg a Dwayne Johnson-féle folytatásról: a Movieweb szerint a sztárpankrátor már idén ősszel elkezdi forgatni a társasjátékból előugró rinocéroszok és elefántok randalírozását Hawaii szigetén. 

jumanji
Fotó: TriStar Pictures / Interscope

A 2017. július 28-án mozikba kerülő filmet a Rossz tanárt és a Szexvideót is jegyző Jake Kasdan rendezi, Rock mellett Kevin Hart lesz a másik főszereplő (a két sztár egyébként az idén júniusban mozikba kerülő Központi hírszerzés című zsaruvígjátékban is együtt szerepel).

A Jumanji 2-ig igen zsúfolt lesz Dwayne Johnson naptára: promóznia kell a pankrátor show-k mellett a Központi hírszerzést és a Baywatch-ot, bevállalta a Halálos iramban 8-at, a Shazam! című szuperhősfilmet, a Rampage című, városromboló szörnyes játékadaptációt, az Utazás a Föld középpontjába 3-at és a Nagypályások tévésorozat új évadát is.

Persze a Szikla keményebb, mint a szikla, folyamatosan gyúr és a rengeteg forgatást is egy nagy dilinek fogja fel. Legutóbb például egy mókás Baywatch-videót rakott ki az Instagramjára, íme: