Jason Statham újra akcióban, Jessica Albával az oldalán

2016.04.25. 11:10

Idén nyáron kerül mozikba a Mestergyilkos 2 Jason Stathammel és Jessica Albával, akikről már egy közös fotó is kiszivárgott - írja a Movieweb. Íme a kép:

A sztori a 2011-es Mestergyilkos folytatása lesz Mechanic 2: Resurrection címmel, és itthon valószínűleg Mestergyilkos 2: A feltámadásként kerül majd forgalomba.

Az első rész öt évvel ezelőtt elég szerény, 62 millió dolláros bevételt produkált, de úgy látszik, a Summit Entertainment mégis bízik a kopasz akciósztárban. Na meg persze a mellé szerződtetett többi hírességben, a filmben ugyanis feltűnik Jessica Alba mellett Tommy Lee Jones és a harcművész Bond-lány, Michelle Yeoh is.

A történet a Távol-Keleten játszódik majd, a stáb ugyanis Thaiföldön forgatott. A rendező Simon West helyett a német születésű Dennis Gansel lett, aki elég menő, díjhalmozó európai rendezőnek számít Hollywoodban, főleg a 2004-es Napola - A Führer elit csapata és a 2008-as A hullám óta.

A mestergyilkos

A Mestergyilkos 2 sztorijáról egyelőre csak annyit tudni, hogy az első részből megismert, luxuskörülmények között élő, kopasz bérgyilkos eltűnt a köztudatból, hogy boldogan élhessen valami jó kis helyen, amikor egy régi üzlettársa visszarángatja az alvilágba egy utolsó melóra. 5 évvel ezelőtt nem volt rossz Statham bérgyilkosos akciózása, igaz, olyan nagyon jó sem, mert így írtam róla:

A Mechanic látványos bérgyilkosos konzoljátéknak indul, de utána csak ismétli Charles Bronson '72-es változatának fordulatait. Donald Sutherland, Ben Foster és az akciórendező nagyon jók, Statham meg ugyanolyan, mint a többi filmjében: vezet, lő és csajozik megállás nélkül.

Ne maradjon le semmiről!