Oscar-díjas svéd csaj húzza fel Lara Croft forrónadrágját

2016.04.29. 09:32

Megvan az új Lara Croft: a producerek választása Alicia Vikanderre, A dán lánnyal a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart elnyerő színésznőre esett. Az MGM-Warner Bros.-GK Films közös produkciójában készülő videojáték-adaptációt az a Roar Uthaug rendezi majd, aki a The Wave című norvég katasztrófafilmet rendezte nemrég.

Eddig két Lara Croft-film készült (2001-ben és 2003-ban), mindkettőben Angelina Jolie húzta magára a videojáték-történelem egyik legdögösebb karakterének választott Croft elképesztően szűk rövidnadrágját, az új film viszont eredettörténet és egyben előzményfilm lesz, amiben a régész csaj első küldetését ismerjük meg. Egy biztos: Vikandernek alaposan ki kell gyúrnia magát a szerephez.

Jolie-nak nagyon jót tett a két film, írja a hírt közzétevő Hollywood Reporter, hiszen Lara Croft szerepében bizonyította be, hogy rá lehet bízni egy nagy költségvetésű blockbustert is. Vikander nagyon jól halad errefelé, A dán lány és az Oscar-díj előtt megmutatta, hogy nem szívbajos a szerepválasztásnál, hiszen az Ex Machina című sci-fiben tökpucér robotlányt alakított, de szerepelt  Az ételművész című drámában Bradley Cooper oldalán, és az ő karaktere volt az egyetlen igazán szerethető dolog az U.N.C.L.E. embere című Guy Richie-filmben. Legközelebb az új Bourne-filmben tűnik majd fel.

Ne maradjon le semmiről!

Még több filmhír!