Mads Mikkelsen spoilerezett egy kicsit a Zsivány egyesről

2016.04.30. 16:36

A decemberben érkező Star Wars-film, a Zsivány egyesként (is) ismert Rogue One szereposztásának bejelentésekor mindenki meglepődött, hogy Mads Mikkelsen is igent mondott a felkérésre, aztán arra meg méginkább, amikor kijött a film első előzetese, és a karakterből egy villanásnyit sem láttunk.

A fim történetével kapcsolatban természetesen kismillió találgatás és kiszivárogtatás került elő, ezek közül az egyik legerősebb az volt, amiben Mikkelsen karakterét, egy Galen nevű férfit összekötötték Jyn Ersóval (Felicity Jones). A forgatókönyvről kikerült infók szerint Galen a Halálcsillag egyik tervezője, de összeomlik  amikor rájön, hogy mire fogják használni az űrállomást, és kapcsolatba lép rég nem látott lányával, akiről utoljára azt hallotta, hogy a lázadóknak dolgozik.

Galen a terveket egy birodalmi robotba rejti, amit átprogramoz, és a lázadókra bíz. A birodalmiak valahogy rájönnek a dologra, megkínozzák Galent, kiszedik belőle, amit ki kell, és a lázadók nyomába indulnak, akik menekülnek, és hullanak, mint a legyek, a tervek meg valahogy R2D2-ba kerülnek át. Hogy aztán ebből mi igaz és mi nem, azt nem tudni, mindenesetre Mikkelsen  egy tévéműsorban saját maga spoilerezte el, hogy kit alakít a filmben: