Az internet népe rühelli az új Szellemirtókat

2016.05.01. 14:02

Elképesztő gyűlölethullám fogadta a Szellemirtók-remake előzetesét, amiben a négy főszerepet négy nőre bízta a stúdió. Az egyik legkedveltebb klasszikus franchise újragondolásában Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones fog szellemekre vadászni, amitől az internet nőgyűlölő fele teljesen kiborult, és olyan hihetetlenül ostoba és sötét kommentekkel látták el a videót, hogy mi csak nézünk, pedig az Index szerkesztősége feketeöves trollokon szocializálódott.

Mielőtt szemezgetnénk a fenti előzetest fogadó kommentekből, illusztrálnánk, mit jelent az, ha egy előzetest nagyon nem szeretnek a YouTube-on: a cikk írásakor 29 526 969 megtekintésre kb. 585 000 negatív visszajelzés érkezett a 210 000 pozitív mellett. A pozitív szám nem rossz egyébként, de a negatív kifejezetten magas. A tavalyi Fantasztikus Négyes című filmhez, amit dettó rühellt a fél világ mindössze 20 175 negatív jelzés érkezett, a Nevetséges hatos című, a Rotten Tomatoes-on 0 százalékot elérő Adam Sandler-film pedig csak 5803-at. 

A Szellemirtók-előzetes az egyetlen trailer, ami felfért a YouTube Leggyűlöltebb videók nevű listájára, oda, ahol Justin Bieber, Taylor Swift és világslágereket otthon éneklő önjelölt énekesek uralkodnak. És akkor pár válogatott komment, csak a miheztartás végett:

- Mikor tanulja már meg Hollywood, hogy a nők nem viccesek?

- Ez durvább lesz mint 9/11.

- Inkább apám temetésére mennék el megint, pedig abba majdnem belerokkantam. Viszont csak 45 percig tartott.

- Ghostbusters 2016: a dagadt leszbifilm

- Ha már nőket tesznek a filmbe, miért nem dögöseket választottak?

-Femnáci propagandafilm, ráadásul rasszista.

- A Rottenen szét fogják szedni.

- Szellemirtók - Műleszbi kiadás - HD-ben!