Brutális óradíjjal dolgozik Julia Roberts

2016.05.02. 11:40

A Variety információi szerint Julia Roberts összesen négy napot forgatott az Anyák napja című romantikus komédia egyik mellékszerepében, ezért pedig összesen 3 millió dollárt (816 millió forintot) zsebelt be. Nagyjából 750 000 dollárt naponta, és ha nyolc órás munkanapokkal számolunk, akkor Robertsnek és ügynökének sikerült kialkudnia egy 25 millió forintos órabért.

Igen, Garry Marshall filmje megint olyan, mint a Valentin nap, meg a Szilveszter éjjel, hogy egy globálisan felismerhető nap körül forog, és egy csomó történetszál, velük pedig egy csomó híres ember szerepel benne. A kivétel az, hogy az Anyák napja eléggé megbukott, 8,3 millió dollárt hozott csak az első hétvégén, és a kritikusok egy emberként szörnyülködtek az ócska, elcsépelt, rossz ízlésű filmen. 

Julia Roberts viszont jó üzletet csinált belőle, amire szüksége is van, mert a legutóbbi filmjei (Tükröm, tükröm, Szemekbe zárt titkok, Augusztus Oklahomában) messze nem hozták vissza az árukat. Következőnek a Pénzes cápa című filmben láthatjuk, amiben George Clooney a partnere, a rendezője pedig Jodie Foster.

Ne maradjon le semmiről!