A sötét múltat és jövőt is megmutatja az az Assassin's Creed mozifilm

2016.05.10. 15:39

Az Assassin's Creed decemberben érkező feldolgozásától várják a rajongók, hogy sikerül megtörnie a játékadaptációk rossz sorozatát. A film egy teljesen új történetet mesél majd el főszerepben Michael Fassbenderrel, aki a 15. századi Spanyolországban vadászik majd templomosokra. A rendező Justin Kurzel, akivel legutóbb a Machbeth-et is együtt készítették. Ebből a filmből visszatér majd fontos szerepbe Marion Cotillard is.

Az internetre a napokban felkerült képeken keresztül vethetünk egy pillantást arra, hogyan fog kinézni a film modern korban játszódó része. A játék alapfelállása ugyanis arra épült, hogy egy szerkezeten keresztül a főszereplő, (a filmben Callum Lynch, Fassbender alakításában), képes visszautazni az időben és a saját felmenője bőrébe bújva akciózni.

A film első előzetese holnap érkezik, a bemutató idén decemberben lesz, és úgy tűnik a készítők elégedettek a végeredménnyel. Fassbender is nyilatkozott arról, hogy milyen jól sikerült, a stúdió állítólag már a folytatást tervezi.

Ne maradjon le semmiről!