Szexuális zaklatással vádolják Johnny Deppet új filmjében

2016.05.12. 06:59

Cannes-ban kiderült pár információ Johnny Depp következő filmjéről. Brett Ratner rendezővel készítik el egy képzeletbeli francia diplomata történetét, akit szexuális zaklatással vádolnak, amiért házi őrizetbe kerül.

Ha ismerősnek hangzik, az nem meglepő, ugyanis a The Libertine névre hallgató mozit Dominique Strauss-Kahn, egykori IMF vezér története inspirálta, de némileg hasonló történt Julian Assange WikiLeaks-vezérrel is.  

Egyéb részletek nem derültek ki, a Hollywood Reporter még annyit ír, hogy Marion Cotillardot szerződtették le a másik főszerepre. A Warner stúdió tavaly augusztusban vásárolta meg Ben Kopit forgatókönyvét, de a projekt csak mostanában lépett a következő fázisba. A napokban zajló cannes-i filmfesztiválon már árulják is a nemzetközi jogokat.


Érdekesség, hogy Depp korábban (2004-ben) szerepelt egy The Libertine című filmben, ami itthon Rochester grófja - Pokoli kéj címmel futott és egy 17. századi költő életéről szólt.

Brett Ratner legutoljára a részben Magyarországon forgatott Herkules filmet készítette, ezenkívül olyan alkotásokat köthetők a nevéhez, mint a Csúcsformában 3 vagy X-Men: Az ellenállás vége.

Depp utoljára bostoni maffiavezért alakított, legközelebb pedig az Alice Tükörországban című filmben lesz látható, amit június másodikán mutatnak be a hazai mozik.

Ne maradjon le semmiről!