Újabb Oscar-díjas színésznő érkezik a Marvel univerzumába

2016.05.13. 15:36

Lupita Nyong'o lehet a következő Oscar-díjas színész, aki a Marvel filmes univerzumában feltűnik. A Hollywood Reporter információ szerint a 12 év rabszolgaságért díjazott  Nyong'o nagyon közel van a megegyezéshez.  

A Fekete párducban tűnhet fel, amit Ryan Coogler (Creed) ír és rendez. A karakter, igazi nevén  T’Challa, akit Chadwick Boseman alakít, az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben tűnt fel először, saját története a tervek szerint 2018 februárjában kerül a mozikba.

Rögtön elindultak a találgatások, hogy pontosan melyik karaktert alakíthatja Nyong'o. A pletykák szerint annyi bizonyos, hogy Fekete párduc szerelmének szerepéről tárgyal a színésznő.

A színésznő az utóbbi időben inkább színházban dolgozott, de itt is szép sikereket ért el, a z Eclipsed című darabban nyújtott teljesítménye miatt jelöltek a szakma legnevesebb díjára a Tony-ra. Filmekben utoljára inkább csak a hangja volt hallható. A Star Wars Ébredő Erőben digitális technika segítségével ő játszotta el Maz Kanatát, de az nem volt felismerhető. Ahogy a Dzsungel könyve legfrissebb feldolgozásában sem, ahol Rakshának kölcsönözte a hangját.

Ne maradjon le semmiről!