Az új X-Men film stáblista utáni jelenete több filmet is előkészít

2016.05.13. 12:08

Az X-Men – Apokalipszis május 19-én érkezik a hazai mozikba, kiderült néhány apró információ a stáblista utáni jelenet jelentőségével kapcsolatban. Semmi komoly spoilert nem tartalmaznak, de aki szeretne meglepődni a moziban az óvatosan kattintson.

Simon Kinberg író, producer a Collidernek adott interjúban árult el néhány részletet. Az utóbbi években ez kötelező kelléke lett a képregényfilmeknek, a főcím utáni jelenet, amiben gyakran először mutatják meg a következő film főgonoszát vagy egyéb létfontosságú részletét. Apokalipszis, az új rész főgonosza például Az eljövendő múlt napjai extra jelenetében tűnt fel először. Ezt a sort folytatja majd mostani film is.

Valószínűleg több különböző filmben is fontos lesz, amit az Apokalipszis főcím utáni jelenetében láthatunk. 2017-ben érkezik az (egyelőre cím nélkül futó) újabb Wolverine film, ami állítólag Hugh Jackman búcsúja is lesz a karaktertől. Ezt mindenképpen előkészíti a jelenet. Ugyanakkor elhangzik egy név is, akinek felbukkanására több filmben is lehet számítani. Talán a Channing Tatummal kezdődő Gambit adaptációban, talán egy másik X-Menben. Akár a The New Mutants című filmről is szó lehet, amit Josh Boone (Csillagainkban a hiba) és 2017 elején kezdődhet a forgatása. 

Vagyis bárhogy is alakul az Apokalipszis teljesítménye a mozipénztáraknál, egész biztosan érkeznek még újabb X-Men filmek a következő években.

Ne maradjon le semmiről!