Nem kell utálni az új Szellemirtókat

2016.05.19. 08:10

Jelenleg is van otthon nálam egy 1984-ben gyártott Szellemirtók-játékpuska, szóval nem kell nekem ecsetelni, hogy mekkora legenda is az eredeti film, de egyre tanácstalanul állok a gyűlölettel szemben, amit az idei remake kap minden lehetséges oldalról. Oké, az nem volt túl bíztató, hogy nagyon sokáig nem remake-nek akarták hívni, vagy hogy az eredeti két film szereplői fel fognak tűnni cameo-szerepekben, de mintha az összes kritika abból jönne, hogy női színészekre cserélték Bill Murray-t, Harold Ramist, Dan Aykroydot, és Ernie Hudsont. 

És akármennyire is szeretem a Szellemirtókat, nem fogom felkapni a vizet azon, hogy 2016-ban csinálnak egy másikat belőle. Rengeteg remake létezik a filmtörténetben, amiről nem is nagyon tudjuk, hogy az (A máltai sólyom, Oscar, csak hogy két ellenkező pólust mondjak), és lehet, hogy a 2016-os Szellemirtók nem fogja megváltani a világot, de azért nem néz ki az új előzetese annyira rossznak.

Például az tök vicces, hogy ezek szerint Chris Hemsworthöt fogja megszállni a gonosz, és őt kell megakadályozni. Meg Kristen Wiig kiakadása is vicces az étteremben. Szerintem a speciális effektekkel sincs baj, hát könyörgöm, protonágyúkkal lövöldöznek, az hogy nézne ki?

A Szellemirtókat július 28-án mutatják be a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!