Ex-feleségén spórolna David Hasselhoff

2016.05.23. 16:15

David Hasselhoff arra kérte a bíróságot, hogy csökkentsék az ex-feleségének fizetett tartásdíj összegét, tudta meg a TMZ. A Baywatch és a Knight Rider sztárja jelenleg havi 21 ezer dollárt (kb. 5,9 millió forintot) perkál egykori nejének, Pamela Bachnak, akitől tíz éve, 2006-ban vált el, 15 év házasság után.

A színész azzal érvelt, nem tud többé ennyit fizetni, hiszen már kevesebb mint négyezer dollárja (nagyjából 1,1 millió forintja) maradt a bankban. Sajnálni viszont azért nem kell, hiszen a lap szerint havonta 112 ezer dollár (31 millió forint) folyik a számlájára, a havi kiadásai pedig csupán 66 ezer dollár (18,7 millió forint) körül mozognak.

Pamela Bach ráadásul azt állítja, hogy Hasselhoffnak ezen felül többmillió dollár értékben vannak ingatlanjai és egyéb ingóságai. Hogy hová lett a színész többi pénze, nem tudni pontosan, de Hasselhoff új menyasszonya, Hayley Roberts a Sunnak adott interjújában nemrég elmesélte, hogyan ismerkedett meg a mostani vőlegényével: eladóként dolgozott, amikor megpillantotta Hasselhoffot, akitől közös szelfit kért. A színész belement a dologba, de cserébe elkérte a nő telefonszámát, akit aztán mindjárt a svájci Alpokba vitt el üdülni, később pedig beutazták az egész világot, Európában, Afrikában és Ausztráliában is jártak. Ez azért biztosan nem kevés pénzbe fájt.

Ráadásul állítólag Hasselhoff európai koncertturnéjára sem úgy fogytak a jegyek, ahogy számítottak rá. A mogyoródi buliján egyébként az Index is ott volt DJ Dominique-kal:

Kit érdekel David Hasselhoff, ha ott van DJ Dominique?

Az talán valamelyest orvosolhatja Hasselhoff anyagi gondjait, hogy a kezdeti tervekkel ellentétben, Pamela Andersonhoz hasonlóan, végül ő is szerepelni fog az új, Dwayne Johnson-féle Baywatch-mozifilmben. Állítólag sokat dolgozott azon, hogy formába hozza magát a forgatásokra. Ha a film jól teljesít majd a mozikban, akkor bizonyára némi pénz is áll majd a házhoz, amivel Hasselhoff újra gatyába rázhatja magát. Ha már úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Ne maradjon le semmiről!