Sorban állnak a nagy színészek, hogy Marvel filmben szerepeljenek

2016.05.24. 07:08

Pénteken bejelentette a Marvel stúdió, hogy milyen illusztris neveket szerződtetek a Thor harmadik részéhez. A főgonosz, Hela szerepében a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchettet láthatjuk majd, Jeff Goldblumból pedig egy különc Grandmaster lesz. (Egy különösen nagy hatalmú lény, aki úgy játszik az emberekkel és hozzá képest más alsóbbrendű fajokkal, mint a babákkal.) Az egyre felkapottabb Tessa Thompson (Creed, Selma) Valkyrie-t játssza el, aki egy asgardi harcos, aki még Thor fejét is elcsavarta. Vele egy újabb női szuperhőst üdvözölhetünk a Marvel filmes univerzumában. Karl Urban Skurge (ismertebb nevén az Executioner, egy testőr) szerepét kapta.

Ők egészítik ki az egyébként sem gyenge eredeti szereplő gárdát Chris Hemsworth-szel, Tom Hiddlestonnal, Idris Elbával és Anthony Hopkins-szal. Arról már korábban hírt adtunk, hogy Mark Ruffalo is feltűnik a Ragnarok alcímet kapó filmben, Bruce Bannerként.

A Thor széria második része kifejezetten gyengére sikerült, de van ok bizakodni, ugyanis a rendezői székben ezúttal Taika Waititi ül, akinek több érdekes projekten dolgozott már és az új Amerika Kapitány film rendezőihez hasonlóan ő is inkább vígjátékokkal szereztek tapasztalatot. Neki köszönhetjük például minden idők legviccesebb vámpírfilmjét is. 

A Thor: Ragnarok című filmet 2017. november 3-án mutatják be az Egyesült Államokban.

Ne maradjon le semmiről!