Szenilla a családja után úszik és evez

2016.05.25. 11:38

13 évvel a Némó nyomában sikere után érkezik a Pixar animációs filmjének folytatása, ahol Pizsi helyett ezúttal Szenilla, a memóriájával folyamatosan küzdő palettás doktorhal lesz a főszereplő. A magyarországi mozik június 16-án mutatják be, tegnap megérkezett hozzá az utolsó előzetes is.001

Az előzetesben láthatjuk, amint a fiatal Szenillát emberek befogják, és egy tengeri emlősökkel foglalkozó intézetbe szállítják. Némó és Pizsi kisebb szerepet kap a filmben, segítenek Szenillának megtalálni a szüleit  (az eredeti változatban az ő hangjukat Diane Keaton és Eugene Levy kölcsönzi). A keresés során rengeteg új tengeri élőlényt ismerünk meg, az új szinkronhangok között megtalálható Idris Elba és Dominic West, akik egy lusta oroszlánfóka párost játszanak, a Modern családból ismerős Ed O’Neill egy humortalan polipként tűnik fel, Ty Burell pedig egy segítőkész fehér delfint szólaltat meg.

Az író és rendező, a Némó nyomában-t is készítő Andrew Stanton lesz, aki a  John Carter buktája után visszatért a Pixar stúdióhoz, ahol karrierjét kezdte.