Barbara Broccoli mondja meg, ki lesz az új Bond, és kész

2016.05.29. 14:12 Módosítva: 2016.05.29. 14:13

Hiába találgatja a média, hogy ki lesz a következő Bond, a színész kiválasztása nem a demokrácia szabályai szerint történik - mondta Sam Mendes, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér rendezője a walesi Hay Fesztiválon az MTI beszámolója szerint.

A rendező szerint a Bondot eddig négyszer alakító Daniel Craig utódját latolgató médiaspekulációk ellenére tudni kell, hogy a végső szót a 007-es ügynököt játszó színész kérdésében a film producere mondja ki.

Az az igazság, hogy ez nem demokrácia. Ez nem az X-faktor, nem az uniós referendum és nem népszavazás. Barbara Broccoli választja ki, hogy ki lesz a következő Bond, és itt a vége

- jelentette ki Mendes, aki már korábban közölte, hogy nem folytatja a filmsorozatot rendezőként a Spectre után.

Ahogy mi is megírtuk, Daniel Craignek hiába ajánlottak 68 millió fontot (csaknem 28 milliárd forintot) két újabb Bond-filmért, de ő a Daily Mail információi szerint nemet mondott az ajánlatra. A BBC viszont úgy tudja, hogy Craig még nem döntött az ajánlatról. Mindenesetre a szerepre már többen bejelentkeztek, köztük Idris Elba és több nő is, például Gillian Scully ügynök Anderson. Az Indexnek azonban van egy tuti jelöltje, aki minden szempontból tökéletes választás lenne, reméljük, Andy Vajna lobbizik érte a hollywoodi haverjainál.