Emily Blunt lesz Mary Poppins

2016.06.01. 12:08

A Disney ma jelentette be, hogy a 2018. december 25-én mozikba kerülő Mary Poppins-filmjük címszerepét Emily Blunt alakítja majd A filmben Lin-Manuel Miranda is szerepel majd, a rendezője pedig Rob Marshall lesz, aki azzal a producergárdával forgatja le a kicsit batmanes című Mary Poppins visszatér című filmet, akikkel a Vadregény című musicalt is forgatta.

Marshall a Varietynek azt nyilatkozta, hogy a Mary Poppins-történet személyes kedvence, és semmi más vágya nem volt mostanában, mint filmre vinni a történetet, hogy egy újabb gyerekgeneráció is megismerhesse. A forgatókönyvet David Magee (Pi élete) írja, alapjául pedig P.L. Travers Mary Poppins történetei című könyve szolgál majd. 

Lin-Manuel Miranda a nagy gazdasági világválság alatt játszódó történetben egy Jack nevű lámpagyújtogatót alakít. A sztori a már felnőtt Jane és Michael Banksről, és Michael három gyerekéről szól, akiket a titokzatos Mary Poppins (Blunt) egy személyes tragédia után látogat meg.

A Disney emellett a 101 kiskutya spinoffját, a Szörnyellát is bejelentette, amiben Emma Stone kapta meg a főszerepet. Két további folytatás is előkészület alatt van, a Dzsungel könyvéé és a Demónáé.

Ne maradjon le semmiről!