Amber Heard beperelte a komikust, aki zsarolással vádolja

2016.06.08. 15:05

Amber Heard bekeményített: beperelte ugyanis Doug Stanhope amerikai komikust, aki azt állította, hogy Heard zsarolja a Depp-et. Heard becsületsértés miatt indított eljárást az arizonai bíróságon. Stanhope-ot durva, szókimondó humoráról lehet ismerni, a The Wrap magazinnak írt cikkében kifejti, hogy Heard az egész erőszakot csak kitalálta, és erre bizonyítékai is vannak.

Heard beadványa szerint a komikus Stanhope a színész Johnny Depp nagyon közeli barátja, így aztán írása tele van hamis és becsületsértő állításokkal. Heard ezért kártérítést követel, amit egyébként teljes egészében egy civil szervezetnek ajánlana fel, akik a családon belüli erőszak ellen küzdenek és a nők jogait védik.

A színésznő szerint a házassága alatt folyamatos bántalmazásban élt, Depp többször megrúgta, megütötte, tárgyakat vágott hozzá, és egyszer fojtogatta is. Emellett állítása szerint Depp alkoholista és kábítószerfüggő, ezt Heard még a május 27-én beadott válókeresetében állította, amelyben távoltartási végzést is kért férje ellen, mivel szerint Depp alkohol- és kábítószerfüggősége az utóbbi időben súlyosbodott.

Közben a TMZ írta meg, egyelőre bizonyítékok nélkül, hogy Heard állt a másik oldalon is, 2009-ben ugyanis állítólag ő ütötte meg akkori élettársnőjét, a fotós Tasya van Ree-t. Az eset szerint összevesztek a reptéren, mire Heard rángatni kezdte élettársát és egyszer meg is ütötte, mire az annyira mérges lett, hogy fel is jelentette. Heard-ot őrizetbe is vették, és meg kellett jelennie a bíróságon, de végül figyelmeztetéssel elengedték. 

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport