Újabb név csatlakozott a potenciális James Bondok egyre népesebb csapatához

2016.06.09. 00:00

Mióta Daniel Craig elég feltűnően nem akar többet James Bond lenni, mindenki azt találgatja, hogy melyik éppen nagyon menő férfi színész lehet a következő 007-es. Vagy női színész, ugyanis a #NextJamesBond hisztéria eljutott arra a szintre, hogy már színésznők is jelezték, szívesen lennének titkos ügynökök. Egy ideje úgy tűnik, hogy Tom Hiddleston lehet a befutó, de most képbe került egy másik színész is, akinek komoly esélyei lehetnek a szerepre. A Trónok harca színésze ugyanakkor egyelőre el sem tudja képzelni, hogy felkérjék egy ilyen feladatra.

A Digital Spy kérdezte meg Kit Harington, a Trónok harca Havas Jonját arról, hogy a Kémvadászok: A szolgálat kötelez című film után vállalná-e James Bond szerepét. A 28 éves színész szintén nemmel válaszolt, pontosabban nem igazán tartja valószínűnek, hogy az eddigi karrierje alapján megérdemelne egy ilyen ikonikus szerepet.

Ha Harington nem is, de Aidan Turner még simán lehet Bond, annak ellenére, hogy legismertebb szerepében Kilit játszotta, a Hobbit-trilógia egyik harcosát, aki beleszeret egy tündébe. Ennél azért jóval büszkébb lehet a tévés szerepeire, hiszen olyan kritikuskedvenc alkotásokban játszott, mint a Poldark, a Tíz kicsi katona vagy A vámpír, a vérfarkas és a szellem. Jelenleg 8/13-hoz adják az fogadóirodák, hogy Turner kapja a szerepet, nála csak Tom Hiddleston esélyesebb, akire 5/1-hez lehet fogadni.

Az elmúlt időszakban rajtuk kívül még egy sereg színész nevét lehetett hallani, mint például a zseniális választásnak tűnő Idris Elba, Tom Hardy, a Supermant játszó Henry Cavill, John Boyega a Star Warsból, illetve Damian Lewis (Homeland, Az elit alakulat) vagy Jamie Bell (Fantasztikus négyes, Snowpiercer). Mindezek ellenére még mindig nem hivatalos, hogy Daniel Craig nem vállalja Bond szerepét.

Ne maradjon le semmiről!