Együtt dolgozik Eli Roth és Bruce Willis

2016.06.22. 07:10

Remake készül Charles Bronson 1974-es akciófilmjéből, a Bosszúvágyból. A projektet már egy ideje próbálják összehozni, több kieső rendező után most úgy néz ki, hogy Eli Roth (Motel, Kopp kopp) készítheti el a filmet, aminek főszereplője Bruce Willis lesz.

GettyImages-174239180

A filmnek már egy ideje nem találják a rendezőjét, legutóbb Aharon Keshales és Navot Papushado izraeli rendezőkre bízták a projektet, de kreatív nézeteltérésbe kerültek a stúdióval, ezért távoztak. Joe Carnahan, a Füstölgő ászok rendezője is szerette volna elkészíteni a modern változatot, de ő is ugyanígy járt - írja a Hollywood Reporter.

A forgatókönyvet Scott Alexander és Larry Karazewski készítették, akik legutóbb  OJ Simpson életéből készítettek egy igazán jól sikerült sorozatot, de ezen kívül olyan filmeken dolgoztak, mint az Ed Wood vagy a Larry Flynt, a provokátor. Roth legutóbbi filmje, a Kopp-kopp Keanu Reeves főszereplésével, itthon csak DVD-n jelent meg. Eleinte horror filmeket készített (Motel, Motel 2.) de az utóbbi időben igyekszik másfajta stílusban is kipróbálni magát.

Az eredeti film egy Brian Garfield regény adaptációja, ami egy férfi (őt alakíthatja Bruce Willis a remake-ben) bosszúhadjáratát mutatja be, miután a feleségét meggyilkolják, a lányát pedig szexuálisan zaklatják. Az eredeti több folytatást is megért és az akkor 53 éves Bronson karrierjére is jó hatással volt.

Ne maradjon le semmiről!