Jeff Goldblum szívesen lenne megint légy

2016.06.22. 17:18

Jeff Goldblum szívesen folytatná A légy című, 1986-ban bemutatott legendás horrorfilmjét David Cronenberggel. A színész A függetlenség napja - Feltámadás premierje alkalmából idézte fel a régi tervet a BBC Newsnak. David Cronenberg, A légy rendezője 2011-ben már megpróbált életet lehelni a folytatásba, de a 20th Century Fox stúdió nem adott neki zöld utat, írja az MTI. 

A légy 2. ugyan elkészült 1989-ben Eric Stoltz főszereplésével, de nagyot bukott Chris Walas rendezésében. Goldblum most leszögezte, hogy mindenképpen Cronenberggel szeretné leforgatni a második epizódot. Goldblum szerint az új filmes technológiák segítségével Cronenberg már úgy készíthetné el A légy folytatását, ahogy csak elképzeli. Amikor 1986-ban az eredeti film megszületett, még csak egyszerű eszközök álltak rendelkezésre.

fly

A színész annak idején Seth Brundle tudóst alakította, aki egy rosszul sikerült kísérlete következtében óriási rovarrá változik. Az 1989-es folytatásban Stoltz a tudós fiát játszotta, aki azt kutatja, hogyan lehetne helyreállítani a mutálódott génjeit. 

Goldblum a napokban szintén egy hosszú idő után elkészült folytatással tér vissza filmvászonra, A függetlenség napja- Feltámadást csütörtöktől vetítik a magyar mozik. A színész ismét David Levinson szerepében látható, aki az idegenek sikeresen visszavert támadása után az újabb invázióra felkészülő Föld űrvédelmének kiépítésében segít.

Ne maradjon le semmiről!