Egy régi ismerős is feltűnik a Zsivány Egyesben

2016.06.23. 11:54

Nem kellene különösebben aggódni a Zsivány Egyes sikeréért, nincs az a kritikai fogadtatás vagy mozibevétel, ami megrengetheti a Lucasfilm és a Disney terveit a Csillagok Háborúja franchise-zal kapcsolatban. Ennek ellenére igyekeznek kézben tartani a marketinget és azt, hogy mit beszélnek az emberek a filmről. Ezért azokat a lassan már egy hónapos hírekről, hogy a film nem elég laza, ezért újraforgatják, most újabb információkkal akarják elterelni a figyelmet. 

A marketing most a nosztalgiára tereli a hangsúlyt ahelyett, hogy arról legyen szó a sajtóban, hogy nem hagyják az általuk kiválasztott rendezőt, ezúttal Gareth Edwards (2014-es Godzilla), hogy olyan filmet készítsen, amilyet ő eredetileg elképzelt magának. 

Az Entertainment Weekly lap pénteki számából exkluzív új információk derülnek ki a filmről. Korábban ugyanebben az újságban jelent meg az a kissé tűzoltó jellegű cikk is, amit itt foglaltunk össze. Ebben belső forrásokra hivatkozva állították, hogy ha a film nagy részét újraforgatták volna, akkor nem tudták volna tartani az eredeti bemutatót. Ezért nyugodjon meg mindenki, a film nagyon jó lesz és amellett, hogy egy ismerős történetet mesél el, a halálcsillag terveinek ellopását, olyan Csillagok Háborúja film lesz, amilyet a közönség még nem látott.

Ha valaki esetleg a moziban szeretne meglepődni, annak nem ajánljuk a cikket, mert nagyon aprócska, de mégiscsak spoilerek következnek.

A legfontosabb hír, hogy most megerősítik, azt amit sejteni már lehetett egy ideje:

Igen a Zsivány Egyesben maga Darth Vader is feltűnik.
 
HT star wars1 ml 160407 4x3 992
  • A cikkből az is kiderül, hogy milyen volt az első napja a forgatáson.
  • Soha nem volt még olyan sok különböző rasszt képviselő színész egy Csillagok Háborúja filmben, mint a Zsivány Egyesben. Főbb szerepekben Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen, Riz Ahmed és Forest Whitaker lesznek láthatóak.
  • Jyn Erso (Felicity Jones) történetéről az derült ki, hogy egy törvényen kívüli figurát alakít, aki korábban a Birodalommal és a Lázadókkal is összetűzésbe keveredett. Az apja, akit Mads Mikkelsen alakít, szintén az események közében találja magát. Egy olyan tudóst játszik majd, akinek tudására mindkét oldal igényt tart. A film amellett, hogy azért mégiscsak a jókra koncentrál és az első Csillagok Háborúja filmből pontosan tudjuk, hogy sikerrel járnak, úgy tűnik igyekszik minél inkább a zavarosban tartani figuráit. Akik ráadásul teljesen átlagosak is, az Erő használta szándékosan háttérbe szorul a történetben.
  • A Birodalom oldalát Darth Vader mellett a Bloodline című Netflixes sorozattal befutott Ben Mendelsohnnal erősítik meg. Ő alakítja Krennic igazgatót, aki nagyon szeretne az uralkodónál bevágódni és elkerülni Darth Vader haragját.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet magyarországi bemutatója december 15-én lesz.

Ne maradjon le semmiről!