Ryan Gosling még a kutyáját is Budapestre hozta

2016.06.24. 10:42 Módosítva: 2016.06.24. 10:42

Péntek reggel érkezett meg Ryan Gosling Budapestre a Szárnyas fejvadász 2 forgatására. A színészt élettársa, Eva Mendes és két gyerekük társaságában fotózták le a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, és az is jól látható a fotókon, hogy Gosling kutyáját, a 2000-ben egy menhelyről adoptált George-ot is elhozta magával. Utoljára Brad Pitt és Angelina Jolie költöztette Budapestre a családját, amikor Jolie első saját rendezését forgatta.   

A színész nagy kutyabarát, május elején egy randira igyekezett éppen autóval, amikor kiszaladt elé egy kutya az úttestre. Gosling elrántotta a kormányt, és lefékezett, majd kiszállt az autóból, ölbe vette az ijedt jószágot, és a járdán földbe gyökerezett lábakkal áló gazdájához vitte, akivel utána egy szelfire is leállt.

A Szárnyas fejvadász 2 forgatása az egyik legnagyobb szabású külföldi produkció lesz Magyarország filmtörténetében, hiszen információink szerint a magyar filmes kapacitás nagy részét lefoglalja. A produkció a magyar filmstúdiók és szakemberek jelentős részére igényt tart. 

A filmben Gosling mellett Harrison Ford, Mackenzie Davis és Robin Wright is szerepel majd, a rendezője pedig Denis Villeneuve, aki azt ígérte egy interjúban, hogy végleg pontot tesznek majd az első film legnagyobb kérdésére, azaz Deckard kilétére: replikáns-e vagy sem? A klasszikus első részt rendező Ridley Scott erről azt mondta, hogy 

hát persze, hogy az, ez nem kérdés.

Harrison Ford viszont többször is azt nyilatkozta, hogy karaktere ember, amit a film moziváltozat is sugallt.

A folytatás Ridley Scott ötletén alapul, de nem ő, hanem Hampton Fancher, az első film társszerzője írta a forgatókönyvét, amiről annyit tudni csak, hogy évtizedekkel később játszódik, mint az első film.  A Szárnyas fejvadász 2 2017 őszén kerülhet majd mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!