A Star Wars megalázó helyzetbe hozta Ewan McGregort

2016.06.27. 11:29

Mindenki arról kérdezi, játszana-e még Star Wars-filmben, ő pedig mindenkinek kedvesen válaszol. De van, akinek ez is szúrja a szemét.

Ewan McGregornak érthető módon nem osztottak lapot a következő két Star Wars-filmben: a színész a fiatal Obi-Wan Kenobit játszotta George Lucas 1999 és 2005 között bemutatott trilógiájában, de a szereplő nem bukkan fel sem a következő, Zsivány Egyes című filmben - ami arról szól, hogyan szerezték meg a lázadók a Halálcsillag terveit -, sem pedig a kronologikusan a hetedik rész után játszódó folytatásban. De még az sem valószínű, hogy a harmadik aktuális projektben megjelenne, mivel az a fiatal Han Solóról szól majd.

Ewan McGregort viszont minden ismerőse, barátja és üzletfele előszeretettel faggatja arról, nem szerepelne-e szívesen ő is valamikor egy Star Wars-filmben, ha már egyszer úgyis beindult a dömping, és a Disney fejesei szerint mindaddig sorozatban fognak készülni az újabb és újabb epizódok, ameddig az utolsó fizető néző is meg nem unja mindazt, ami réges-régen történt egy messzi-messzi galaxisban. McGregor egy, a Parade magazinnak adott interjúban vallotta be, hogy már a háta közepére kívánja a kedves érdeklődést.

star-wars-ewan-mcgregor

"Szeretem a filmeket, amiket George Lucasszal csináltam, és örülök, hogy része voltam a legendának, de részemről ennyi. Azt a fanatizmust, ami körülveszi a filmeket, nem igazán értem. Mindenki állandóan azt kérdezi tőlem, csinálnék-e még egy filmet, én meg azt mondom, persze, boldogan, mert szerintem van még egy film a harmadik és a negyedik epizód között, ami a sivatagban élő Ben Kenobiról szól. De annyit kérdeztek erről, hogy most már engem támadnak amiatt, hogy én csak meg akarom győzni a Disney-t, készítsék el ezt a filmet.

Pedig én csak válaszoltam a kérdésekre, most meg már úgy tűnik, mintha munkáért kuncsorognék, és ez megalázó.

Nem is érdekelhetne kevésbé, lesz-e ilyen film, de ha egyszer a Star Wars emberei megkeresnek vele, igent fogok mondani" - mondta a színész a magazinnak.

McGregort a lap a Trainspotting második részéről is kérdezte, de a színész erről csak annyit árult el, nyáron lesz még egy forgatás Skóciában, és "azt hiszi", februárban lesz a bemutató.

Ne maradjon le semmiről!