Jövő év elején már forog is a Deadpool 2

2016.06.27. 17:23

Ahhoz képest, hány éven át próbálkoztak a megfilmesítésével, és mekkora tököket kellett növesztenie Ryan Reynoldsnak, hogy tető alá hozza (meg a Foxnak, hogy bevállaljon egy ilyen vérrel, erőszakkal és káromkodásokkal teli filmet), a Deadpool óriási siker lett, 780 millió dollárt keresett a mai viszonyok között nevetségesnek tűnő 58 millió dolláros büdzsére. A folytatás ennek megfelelően garantált volt, és mostanra már az is biztos, hogy Ryan Reynolds (Deadpool) mellett Tim Miller rendező is visszatér.

Deadpool | Official Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX

A forgatás a producer Simon Kinberg szerint jövő év elején indul:

Paul Wernick és Rhett Reese, az első filém írói dolgoznak a könyvön, és hamarosan meg is vannak vele.  Ha minden jól alakul, 2017 elején már forgatunk is. 

A sztoriról nem sokat tudni, de mivel az első film stáblista utáni jelenete bevezette Cable-t, a Marvel-univerzum egyik ikonikus alakját, simán elképzelhető, hogy ő is szerepel majd a filmben (meg persze az is, hogy kurvára nem, és ezt is elütik valami poénnal). Cable szerepére egyébként már bejelentkezett Dolph Lundgren és Stephen Lang is, mi az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat. A film bemutatójának időpontjáról nincs infó, ha tippelni kellene, a Fox által korábban lefoglalt, 2018. január 12-t mondanánk.

Ne maradjon le semmiről!