Továbbra sem tudjuk, ki az apja Bridget Jones gyerekének

2016.06.29. 11:01 Módosítva: 2016.06.29. 11:31

Újabb, ezúttal sokkal részletesebb előzetes érkezett a Bridget Jones-sorozat harmadik részéhez, amiben Jones kisasszony a negyvenes éveiben jár, és éppen terhes. Csak azt nem tudja, ki az apa. Darcyval már rég szakított, de azért néha találkoznak, csak sajnos nemcsak vele, hanem Patrick Dempsey-vel is.

Bridget Jones először fél elmondani az érintetteknek az igazságot, de aztán a trailer szerint megindul a versengés a kismama kegyeiért, mindenki magának akarja a gyereket. Bármennyire is terhes egyébként Bridget Jones, ebben a részben a legsoványabb, Zellweger harmadjára már nem vállalta a hízást, ami miatt a korábbi részeket követően elég sok egészségügyi problémája volt. 

A Bridget Jones's Baby szeptember 16-án kerül a mozikba, szerintem nálunk sem kell majd sokáig várni a bemutatóra. A filmet Sharon Mcguire rendezte, aki az első részt is. És nemcsak Renée Zellweger és Colin Firth tér vissza a filmben, hanem Jim Broadbent és Gemma Jones is Bridget szüleiként. Mondjuk Hugh Grant sajnos nem.

Bridget Jones babát vár (2016) előzetes