47 fontot hozott Emma Watson új filmje Angliában

2016.07.06. 10:52

A The Colony című történelmi drámában a Harry Potter-sorozat sztárja, Emma Watson egy olyan nőt alakít, aki beépül Pinochet emberi közé Chilében. Sajnos a mozis bemutatót nem övezte kitörő érdeklődés, összesen 47 font értékben (nagyjából 17 ezer forintnak felel meg) váltottak rá jegyet a nyitóhétvégén, igaz, a fő cél eredetileg is az otthoni forgalmazás volt. A film egyébként a mozis bemutató napján már streamingszolgáltatásokon is elérhető, így nem csoda, ha nem sokan ültek be rá a moziba.

MV5BYWU2OTg4ZjktYWFlNy00OTMzLTgxODQtNzRkNzlmNjQ1NTEyXkEyXkFqcGde

Ugyanez történt egyébként nem rég két Oscar-díjas színész, Anthony Hopkins és Al Pacino legújabb filmje, a Misconduct kapcsán is, ami a nyitóhétvégén mindössze 141 dollár bevételt hozott össze az angliai mozikban. Az a film mondjuk rengeteg negatív kritikát kapott, a Rotten Tomatoeson 8 százalékon áll.

Jó kritikákat egyébként Watson új filmje sem nagyon kapott. A The Colony című filmet a torontói filmfesztiválon mutatták be, ahol a kritikusok nem nagyon szerették, egyetlen erényének azt tartják, hogy kicsit rávilágítja a figyelmet egy olyan történelmi eseményre, amiről amúgy kevés szó esik.

MV5BODYxNzgzZDktYzBkZi00NjA3LTkyMjAtNTE4ZDg1ODlmNzVkXkEyXkFqcGde

Watson egyébként főleg mellékszereplőként tűnt fel a Potter-sorozat befejezése óta, ez volt az első önálló főszerepe egy filmben.

Ne maradjon le semmiről!