Bryan Cranston álma, hogy Donald Trump lehessen

2016.07.12. 11:49

Bigyesztett ajkakkal és mókás kézmozdulatokkal utánozta Donald Trumpot az idén 60 éves Bryan Cranston, miután megkérdezték tőle, ha tehetné, kit játszana el a legszívesebben. A Breaking Bad Walter White-ja szinte gondolkodás nélkül vágta rá Donald Trump nevét.

"Óriási figura! Igazi shakespeare-i karakter, egy vérbeli tragikomikus hős" – mondta Trumpról Cranston, aki épp a The Infiltrator című filmjét népszerűsítette a műsorban. A film egyébként szeptember közepén fog majd moziba kerülni, és az a Brad Furman rendezte, aki Az igazság ára és a Vakszerencse című filmeken is dolgozott. 

Az Infiltratorban Cranston egy beépített ügynököt alakít, aki beszivárgott a kolumbiai drogkartellek világába, így nappal az amerikai kormány ügynöke, esténként pedig a kolumbiai bankárok és pénzmosók ivócimborája.

Cranston egyébként hamarosan James Franco mellett is felbukkan az év végén mozikba kerülő Miért pont Ő? című vígjátékban, amiben Cranstonnak nagyon nem tetszik, hogy pont ez a kis nyikhaj lett a lánya pasija. A színész egyébként márciusban töltötte be hatvanadik életévét, aminek apropóján mi is megemlékeztünk a karrierjéről.

Ne maradjon le semmiről!