El a kezekkel Ryan Goslingtól!

2016.07.14. 06:56

Ryan Gosling a tökéletes pasi. Tökéletesen néz ki, tökéletes a modora, tökéletes színész, tökéletes zenész és tökéletesen énekel. Utóbbi például kiderül a La La Land c. film első előzeteséből, amiben végig Gosling énekel a háttérben, miközben Emma Stone úgy bámulja őt, mintha nem lenne már Eva Mendesszel két angyali kislányuk. Nagyon gyorsan összefoglaljuk, hogy mit tudunk a La La Landről, ami nem mellesleg a Whiplash író-rendezőjének új filmje.

La La Land (2016) előzetes

A Whiplash kreatív agya, Damien Chazelle új filmje egy musical lesz, ami ráadásul nem adaptáció, nem már létező életmű feldolgozása, de még csak kész dalokat sem vesznek át benne, hanem egy teljesen új, eredeti ötlet alapján készült. Ehhez sikerült meggyőzni a főszerepekre Emma Stone és Ryan Goslingot, akik a legerősebb fiktív power couple az Őrült, dilis, szerelem óta.

A zenét pedig az a Justin Hurwitz szerezte, aki a Whiplash-ban hallható dalokért is felelt. Chazelle-nek nem ez lesz az első musicalje, hét évvel ezelőtt pont egy hasonlóval, a Guy and Madeline on a Park Bench-csel debütált rendezőként, de azt a filmet viszonylag kevesen látták.

A történet Los Angelesben játszódik és egy zongorista, illetve egy színésznő románcát dolgozza fel egy olyan városban, ahol mindenek felett áll a karrier. A Whiplash után itt is feltűnik majd J.K. Simmons, de kisebb szerepe lesz még John Legendnek, Rosemarie DeWittnek és Meagen Faynek is. A filmet december közepén mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!