Plakáton pózolnak a szexmunkások

2016.07.14. 14:14

Teaser-plakátok készültek Gigor Attila legújabb, a Kút című játékfilmjéhez, amelyek a napokban kerül a mozikba. A teaserek után hamarosan látható lesz a végleges plakát is. A nyomozó alkotóinak új filmje szeptember 22-én kerül országszerte a mozikba. Gigor Attila legújabb filmje egy benzinkúton játszódó bűntörténetet mutat be. A semmi közepén álló kúton ragad egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált.

A Kúthoz most elkészültek a teaser-plakátok, amelyeken a kilenc főbb szereplő (Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Irma Milovic, Tzafetaas Roland, Horváth Csaba,Kovács Zsolt, Jankovics Péter, Pusztai Ferenc) látható. A teaser-plakátokon szereplők mellett a filmben látható László Zsolt, Udvaros Dorottya és Apáti Bence is. A film teljes egészében egy benzinkúton játszódik,  jártunk a forgatáson  is, ahol beszéltek a szereplők a lányok karakteréről, és többek között elmondta a rendező azt is, miért volt olyan nehéz helyszínt találni.  

Gigor Attila szándéka szerint a plakátkoncepció inkább azt mutatja, ahogy a szereplők gondolnak magukra. A rendező hét év után készített újra nagyjátékfilmet, azóta többek között a Terápia című tévésorozat írásában és rendezésében vett részt. A nyomozó 2008-ban a Magyar Filmszemlén hat díjat nyert, majd számos nemzetközi elismerést kapott, mások mellett Karlovy Varyban, Varsóban és Pozsonyban, elnyerve többek között a nemzetközi filmkritikusok FIPRESCI-díját.

Ne maradjon le semmiről!