Matt Damon szuperhős akar lenni

2016.07.15. 16:53

Viszont James Bondot semmire sem tartja, szerinte Jason Bourne simán lenyomná.

A 45 éves színész új filmje, a Jason Bourne július végén kerül majd a mozikba, ezért most több interjút is adott. Damon az Irish Examinernek azt mondta, a szuperhős szerep még hiányzik a repertoárjából: "A megfelelő rendezővel bármit elvállalnék, de nem hiszem, hogy maradt volna még szuperhős szabadon, mindegyik foglalt már" - mondta, hozzátéve, hogy ha Ben Affleck lenne a rendező, egyből ugrana. 

"Bennel az a probléma, hogy rendezőként mindig magának adja a legjobb szerepet" - viccelődött gyerekkori barátjáról Damon, utalva a következő Batman-filmre, amit Affleck rendez és főszerepel. 

Jason Bourne - Official Trailer (HD)

Pár nappal korábban pedig ugyanő a GQ-nak nyilatkozta, hogy semmi problémája nem lenne azzal, ha idővel lecserélnék és egy fiatalabb színész kapná meg Jason Bourne szerepét, akárcsak a Bond-filmekben. Igaz, az utóbbiakról nincs jó véleménnyel:

"Jobban szeretem Bourne figuráját Bondnál. Bourne a mai értékrendet követi, Bond a hatvanas évekét. Daniel Craig ugyan egy kicsit modernizálta Bondot, de alapjában véve mégis csak egy nőgyűlölő, aki szeret martinizni és gyilkolni, és szarik mindenre" - mondta Damon, aki szerint Bourne pont az ellentéte, akit nyomasztanak a saját tettei, és képes együtt érezni másokkal. 

"És különben is Bourne legyőzné, ha összekerülnének" - tette hozzá. 

Ne maradjon le semmiről!