Újabb film készült Howard Hughes, repülőmániás milliárdosról

2016.07.15. 10:27

Az Oscar-díjas Warren Beatty 1998-ban rendezett utoljára filmet, Nyomd a sódert! címmel, úgyhogy majdnem húsz év után kerül most ősszel mozikba új, Rules Don't Apply című filmje, amihez itt van az első előzetes. 

Beatty-nak nagyon régóta dédelgetett álma, hogy filmet forgasson a repülőgépmániás Howard Hughes milliárdosról, akiről egyébként már több film készült, köztük például a Martin Scorsese rendezte Aviátor. A rendező azonban hangsúlyozta, ez a film nem annyira Hughes-ról szól, mint inkább két alkalmazottjáról, egy mélyen vallásos színésznőről és egy sofőrről, akik között románc alakul ki, amit a milliárdos nem néz jó szemmel.

Rules Don't Apply Official Trailer 1 (2016) - Lily Collins Movie

Az előzetes kifejezetten szórakoztató, és egyelőre nem látjuk, mitől lehetne ez rossz film, többek között a szereposztás is nagyon meggyőző: Lily Collins, Alden Ehrenreich, Alec Baldwin, Ed Harris, Matthew Broderick, Annette Bening, Megan Hilty, Martin Sheen, Steve Coogan a milliárdost pedig természetesen Beatty alakítja, és a  forgatókönyvet is a Vörösök című 1981-es filmért rendezői Oscar-díjjal jutalmazott Beatty írta.

Az amerikai bemutató időpontja november 23.

Ne maradjon le semmiről!