Idris Elba nem készül James Bondnak

2016.07.22. 13:23

De nem a bőrszíne miatt nem támogatja az ötletet, hanem azért, mert öregnek érzi magát a szerephez. 

Idris Elba (Drót, Tűzgyűrű) az ABC Good Morning America című reggeli műsorában volt vendég, annak apropóján, hogy ő játssza a most bemutatott Star Trek-filmben Krallt, a mutáns főgonoszt. 

Az igazán érdekes téma viszont az volt, hogy lesz-e belőle Daniel Craig utódja, hiszen már egy ideje folyik egy (igencsak megosztó) kampány amellett, hogy ő legyen az új Bond. Elba azonban most kicsit lehűtötte a kedélyeket: 

"Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor már túl öreg vagyok ehhez - összevissza autózni, nőzni, martinizni, ki akarja ezt csinálni? Szörnyen hangzik" - mondta a színész, de hogy a mondandója második részét mennyire gondolta komolyan, az más kérdés.

Előtte azt is mondta egyébként, hogy őt hivatalosan még senki nem kereste meg ilyen ajánlattal, szóval ha mégis Bond lenne belőle, azt csak a népakaratnak köszönhetné. 

A fogadóirodák Idris Elba mellett még Tom Hiddlestont, Aidan Turnert és James Nortont is esélyesnek tartják James Bondként. Azt viszont nem tudni egyelőre, mikorra tervezik egyáltalán a következő Bond-filmet, írja a BBC.

Ne maradjon le semmiről!