Összehordja a szuperhősöket a szél

2016.07.23. 21:51

A Wonder Woman után itt van az első pár jelenet a rengeteg szuperhőst összebútoroztató Igazság Ligája filmből, amit ugyanúgy Zack Snyder rendez, mint az idei Batman Superman ellent, viszont azzal ellentétben ez, hogy is mondjam, egészen viccesnek néz ki.

Justice League (2017) Special Comic-Con Footage

Lehet, hogy azért, mert Ben Affleck már belesimult Batman/Bruce Wayne szerepébe, vagy mert Ezra Miller Flash szerepében egészen érdekesnek tűnik, vagy csak azért, mert rájöttek, hogy ezek a figurák szórakoztatóak, és hagyni kell például azt, hogy beszólogassanak egymásnak. Mint ahogy a Bosszúállók tették, csak sokkal több lassított felvételben.

És igazából az előzetesből sem derül ki semmi, csak hogy Bruce Wayne toborozza össze ezeket a fura arcokat a világ minden pontjáról, Wonder Woman segítségével. Supermannek nyoma sincs ebben a pár jelenetben.

Az Igazság Ligája 2017-ben érkezik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla