Lesz még egy új Rocky Horror Picture Show is az idén

2016.07.23. 16:45

Remake készül a több mint negyvenéves, kultikus musicalből is, melyben az eredeti verzió legfontosabb szereplője, Tim Curry is kap egy kisebb szerepet.

rck

A Rocky Horror Picture Show-t, Richard O'Brien musicaljét 1973-ban mutatták be Londonban, két évvel később pedig film is készült belőle, egyebek között Susan Sarandon, Brian Bostwick, Meat Loaf és a már említett Tim Curry főszereplésével. 

A B-kategóriás horrorfilmek paródiájaként is értelmezhető film fő vonzerejét a remek dalok jelentik, no meg a szexuális/nemi hovatartozás kérdésének igencsak újszerű megközelítése, és a film mára rendkívül komoly kultusszal rendelkezik, és a rajongók valódi rituálét követve nézik meg a filmet, és ennek része a kifestett/kiöltözött közönség, a közös éneklés, és vécépapírgurigák, rizsszemek vagy kártyák dobálása a nézőtéren.

Ezt emeli be a Fox remake-je is, mely egy "film a filmben" megoldással mutatja a nézőket, akik a filmet nézik, melyben Curry régi szerepét, Frank-N-Furter professzort Laverne Cox játssza, továbbá a popvilágból ismerős Christina Milian és Adam Lambert is szerepelnek benne. De feltűnik Victoria Justice, Reeve Carney és Staz Nair is a főbb szerepekben.

A rendező Kenny Ortega, és októberben vetíti majd a filmet a Fox csatorna.

Ne maradjon le semmiről!