Készüljünk fel a szexmániás, bunkó Télapóra!

2016.07.26. 07:04

Hiába nyilatkozták annak idején, hogy nem akarnak folytatást, tizenhárom év után jön a Tapló Télapó 2, és máris itt az első előzetes.

A Tapló Télapó a 2003-as karácsonyi moziszezon egyik váratlan meglepetése volt: a 18 millió dollárból forgatott film Amerikában 60 milliós bevételre tett szert, és az azóta eltelt évtized alatt kisebb klasszikus lett a részeges, szexmániás, trágár áruházi Mikulásról szóló vígjáték. Billy Bob Thorntonnak főszereplőként azóta se volt ekkora sikere, így nem csoda, hogy újra bevállalja, még ha annak idején az alkotók azt is nyilatkozták, őket aztán nem érdeklik a folytatások.

BAD SANTA 2

Van egyébként esély rá, hogy nem kell majd sikítva menekülni a moziból november 23-án, amikor bemutatják a folytatást, hiszen a rendező Mark Waters nevéhez fűződik például a Bajos csajok - igaz, ő rendezte az Excsajok szellemét vagy a Vámpírakadémiát is. Úgy tűnik, a producerek biztosra akartak menni, mert rögtön négy írót is megbíztak a forgatókönyvvel, ami jól hangzana, ha nem az egyikük írta volna a Nagyfater elszabadult. De az írók között van az eddig "komolyabb" hangvételben utazó írónő, Shauna Cross (Hajrá Bliss!, Ha maradnék) is.

Sztárokban is erős lesz a film, mert a nagy visszatérő Billy Bob Thorntonon kívül Kathy Bates és Christina Hendricks is feltűnik a már a trailerben is egy ordas rossz poénnal operáló téli csemegében.

Ne maradjon le semmiről!