Újra közös filmben szerepel Tom Hanks és Meg Ryan

2016.07.28. 11:22

A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában, valamint a Joe és a vulkán után újra együtt szerepel Meg Ryan és Tom Hanks. Az Ithaca című film ugyan nem kettejük szerelméről fog szólni, de a két színész házaspárként tűnik majd fel a moziban.

A film cselekménye William Saroyan amerikai író 1943-as Emberi történet című regényén alapul, ami a második világháború alatt játszódik, főhőse pedig egy 14 éves kaliforniai kissrác, aki a fejébe veszi, hogy ő lesz a legjobb, illetve leggyorsabb biciklis táviratkihordó, akit valaha láttak.

A főhős, Homer Macauley apja halála után vállal hírvivői állást az iskola mellett, hogy segítse megözvegyült anyját, valamint kisöccsét és nővérét, miközben bátyjuk, Marcus a háborúban harcol. Homer a címben szereplő kaliforniai kisváros lakóinak szállítja a híreket, a szeretet, a szenvedés, és a halál üzeneteit kézbesíti, miközben a harcok miatt egyre inkább megszaporodnak a Hadügyminisztérium gyászjelentései.

Ithaca Official Trailer 1 (2016) - Tom Hanks Movie

A filmet az anyát alakító Meg Ryan dirigálta, akinek ez élete első rendezése. A főszereplőt a 18 éves Alexander Neustaedter alakítja, a fronton harcoló testvért pedig Jack Quaid, aki a való életben is Meg Ryan fia, de Hamish Linklater és Sam Shepard is feltűnik a filmben. Tom Hanks jeleneteit állítólag egyetlen nap alatt fel tudták venni.

Ne maradjon le semmiről!